Yhteistyössä asiakkaan kanssa

Haluamme kehittää palveluamme ja toivomme asiakkaittemme kertovan meille ompelualan tarpeistaan ja kehitysideoistaan. Soitto tai s-posti meille, niin ratkomme ompelualan ongelmasi; nopeasti, tehokkaasti ja ammattimaisesti. Voit keskittyä tuottavaan työhön, kun aikaavievä selvittely jää pois. Pyrimme vastaamaan kaikkiin asiakkaittemme haasteisiin ja siksi AD:n tuotevalikoima ja muut palvelut kehittyvät koko ajan. Ota yhteyttä, jos sinulla on ompelualaan liittyvä ongelma, jossa voisimme auttaa. Asiantunteva henkilökuntamme opastaa ja neuvoo sinua löytämään tarpeisiisi juuri oikean koneen tarvittavilla ompelutarvikkeilla ja lisälaitteilla varustettuna. Laitteisiin on myös helppo tutustua näyttelytiloissamme Orimattilassa. Netistä voit myös katsoa laite/tarviketarjontaamme.

AD Finnland Oy - Orimattila
Höyrynkehittimet ja silityslaitteet - ADFinnland

Höyrynkehittimet ja silityslaitteet

Trevil -tuotteet vaatteiden ja kankaiden käsittelyyn: Faber Magnum, Planora, Alisea, Domostir Plia.

Olemme italialaisen Trevil -silityslaitteiden ja höyrynkehittimien maahantuoja Suomessa. Trevil -tuotevalikoimistamme löydät ammattimaiset työskentelyvälineet vaativaankin työhön. Trevil -tuotteilla hoidat kätevästi vaatteiden ja kankaiden käsittelyt ja viimeistelyt.Trevil -huoltotakuu varmistaa, ettei toiminta keskeydy.

Teollisuusompelukoneet ja saumauskoneet

Global, Dürkopp Adler, Yamato, Juki, AD-SEW, Union-Special: teollisuusompelukoneita ja saumauskoneita kaikilta tunnetuimmilta valmistajilta.

Meiltä saatte uudet sekä käytetyt koneet täydellisesti varustettuna. Laaja valikoimamme täyttää vaativammatkin toiveet. Mikäli haluatte lisätietoja jostakin tietystä koneesta, kerromme mielellämme lisää.

Langat

VIGA-ompelulangat, saumurilangat, kotikonelangat, erikoislangat, teknisen ompeluteollisuuden erikoislangat.

Laajat varastot valtakunnan laadukkaimpia ompelu- ja saumurilankoja hyllyssä odottamassa ripeää toimitusta asiakkaalle. Meiltä löytyy yli 100 värivaihtoehtoa heti varastostamme.

Leikkurit

Hoogs, Bosch, Suprena, Rasor.

Höyrynkehittimet - AD Finnland

Höyrynkehittimet

Domina, Faber, Vapojet.

Useita erilaisia höyrynkehittimiä monenlaisiin työtehtäviin. Kätevistä, pienikokoisista helposti liikuteltavista isoihin automaattisiin tehoyksiköihin. Kysy meiltä ehdotusta sinun työhösi parhaiten soveltuvasta mallista.

Teroituslaitteet

Maier -teroituslaitteet.

Erikokoisia teroitinyksikköjä terien, saksien ja muiden työvälineiden terottamiseen. Kysy lisää meiltä.

Työtuolit

Kotimaisia, kestäviä ja ergonomisia työtuoleja ammattikäyttöön.

Sakset - ADFinnland

Sakset

Xsor, Kretzer, Finny, Mundial, Kai.

Meiltä löytyy myös teollisuuden erikoissakset vaativaan käyttöön.

Neulat, puolat, merkkausvälineet

20 000 muuta ompelualan tuotetta heti hyllystämme!

Kysy meiltä työhösi tarvitsemia tuotteita. Me kerromme mielellämme vaihtoehdoista.